Cosmopolitan

 Häromdagen blev jag inspirerad av makeupartisten.se, som lade upp en jättefin sminkning på Instastories där hon använt ögonskuggan Cosmopolitan från Make up Store på ögon, kinder och även på läpparna, om jag minns rätt.Jag har den skuggan här hemma och blev påmind om hur snygg och mångsidig den är. Så här kommer en härmsminkning där jag har använt Cosmopolitan på ögon och kinder. Dock inte på läpparna.Cosmopolitan är jättefin just till sommaren tycker jag. Den påminner om syrlig sorbet och gör sig fin mot solbrun hy (vilket jag inte direkt har på bilden då, men ni fattar).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.