Instainspiration

Förra veckan lade Hilde (@hildescloset) upp en snygg blå sminkning på Instatstories med frågan om blått är flott, och jag blev inspirerad att ta fram mina egna blå ögonskuggor. Jag har en underbar mörkblå ögonskugga från MAC som jag inte kommer ihåg vad den heter (jag har depottat den), men fin är den i alla fall. Så här blev sminkningen. En ganska enkel mörkblå sotning och en lätt bas.
Ni kan ignorera basen. Och läpparna. Jag testade lite nya grejer, och inget av det funkade speciellt bra här. Tur att ögonen är så pass färggranna att de stjäl all uppmärksamhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.