Bronsig sotning

Här är en sotning som jag gjorde häromdagen. Jag har använt en bronsig krämskugga som bas och duttat ett skimmerpigment från Palina ovanpå. Deras skimmerpigment är helt makalösa, testa dem om ni har möjlighet. Jag är linsbärare och har dessutom känsliga ögon, så det är sällan jag använder ögonpenna i vattenlinjen eftersom det ofta svider på mig. Men för den här typen av sminkning kan jag inte riktigt låta bli. Jag har upptäckt att gelpennor brukar funka bättre i vattenlinjen, t.ex. den från Marc Jacobs. Lumene har också ett bra budgetalternativ, och det är den jag har använt här. 
Om ni undrar var lystern i min bas kommer ifrån kommer det ett inlägg om det imorgon. I den här sminkningen har jag faktiskt inte använt någon foundation, utan bara den lystergivande produkten och lite concealer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.