Moonwake + Pinwheel

Idag tänkte jag visa en sminkning signerad Linda Hallberg Cosmetics. Jag har tagit rosa Pinwheel från Infinity Palette, och Moonwake från den duokroma paletten Enchanted Secrets. Jag hade en bild i huvudet om att det skulle se skirt och lite eteriskt ut. Lite midsommarinspirert, liksom. I verkligheten, särskilt nu under pollensäsongen, går tankarna kanske mer till någon som gnuggat sig lite för mycket i ögonen. Nåväl. Jag gillar ändå de här färgerna tillsammans, men med facit i hand skulle jag kanske ha blandat in någon lite mörkare färg för att ”grunda” looken lite bättre. Oavsett så älskar jag det intensiva, duokroma skimret från Moonwake. Som vanligt kommer den duokroma effekten inte riktigt till sin rätt på bild, men det är ju en naturlag som vi har lärt oss att det är lönlöst att kämpa emot.
Jag använde även Pinwheel som highlighter på kindbenen. På läpparna drog jag bara ett skimrande läppglans över en neutral läppenna. Är jag inte ljuv, så säg? Redo att dansa ut i midsommarnatten och sväva i dimman på ängen med älvorna. Eller inte. Det är nog mer troligt att jag sitter hemma i mitt vardagsrum på midsommarafton och gömmer mig för myggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.