Midsommarsminkningen

Jag hoppas ni har haft en fin midsommarhelg, trots det lite svajiga vädret. Vi tog det ganska lugnt och deltog inte i något storslaget firande. Men en midsommarsminkning blev det ändå, i rosa färgskala.   Ögonskuggorna kommer ifrån den lilla ögonskuggpaletten från Huda Beauty, och det svider lite att skriva om det, efter det spel jag fick när Huda tipsade sina följare om att bleka fiffi med citron. Jag kan inte komma ifrån att det här är en bra palett, och eftersom jag redan har köpt den kan jag väl lika gärna använda den, och det känns också lite dumt att bara använda den ”off-camera”, liksom i lönndom. Ni väljer själva vilka märken och personer ni vill stötta, och även om jag troligtvis inte kommer att lägga mer av mina pengar på Huda Beauty (inte bara på grund av blekningsdumheterna, utan på grund av andra saker också), så tänker jag använda den palett jag nu ändå har köpt. Och den är bra, det ska jag inte hymla med.Ögonpennan är Grå från Apoliva, som är en favorit när jag vill ha en lite mjukare markering av franslinjen. Den är snäll mot mina känsliga ögon också, och jag kan till och med ha den i vattenlinjen utan irritation eller sveda.På läpparna har jag kvarvarande stain från gårdagens läppstift (Lip Magnet från Armani går inte bort i första taget) och ett ljusrosa läppglans från Lumene, tror jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.