Becca Under Eye Brightening Corrector

Becca Under Eye Brightening Corrector är en färgkorrigerande concealer som är ljusreflekterande, och alltså inte bara korrigerar mörka ringar utan också ljusar upp området under ögonen.  Under Eye Brightening Corrector är ljust persikotonad för att korrigera det blå under ögonen, och har en mjuk och lättarbetad konsistens. Om jag ska jämföra den med andra liknande produkter så är den mjukare och mindre pigmenterad än t.ex. Pixi Correction Concentrate, som är sjukt pigmenterad och slår ut precis alla skuggor. Den saknar dock den ljusreflekterande effekten som Under Eye Brightening Corrector har. Det som är fint med den här är att man inte behöver lägga en vanlig concealer ovanpå, som man kan behöva göra med väldigt pigmenterade korrigerande produkter. Den här smälter fint in i huden, och även om den inte får bort precis alla skuggor så ljusar den upp fint under ögonen så att jag genast känner mig piggare. Har du riktigt mörka skuggor under ögonen kanske den här inte har tillräckligt mycket krut, men för mina ganska lätta skuggor under ögonen funkar den finfint. Före Becca Under Eye Brightening CorrectorEfter Becca Under Eye Brightening Corrector. Som ni ser är det lite skugga kvar längst in mot näsbenet, där jag är som mest blå. Men det gör mig inte så mycket. Det övergripande intrycket är en ordentligt uppljusande och uppiggande effekt. Och extra plus för att den smälter så fint in i huden att jag inte behöver lägga någon concealer ovanpå för att maskera persikofärgen.

Becca Under Eye Brightening Corrector finns att köpa på Sephora och kostar 260 kr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.