Glittrig sotning med Enchanted Secrets

Vill ni titta på en sminkning som jag gjorde häromdagen? Klart ni vill! Det finns en ögonskugga i Enchanted Secrets-paletten från Linda Hallberg Cosmetics som inte riktigt har fått komma till sin rätt i någon sminkning än, och det är mörkblå Orphic. Jag tänkte att jag skulle åtgärda det, för det är en superfin skugga. Jag ville göra en lite mer dramatisk look med Orphic ovanpå en svart bas, för att riktigt framhäva de fina färgskiftningarna. Resultatet blev en mörkblå sotning med fin glittereffekt. Jag gillar det!  Jag tog med den här lite suddiga bilden, för glittereffekten kommer ofta fram bättre i bilder med lite sämre skärpa.På läpparna har jag läppennan Iconic Nude med … någonting ovanpå. Kanske läppstiftet Bond Girl från samma märke? Jag måste börja skriva ned vad jag använder i mina sminkningar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.