Milani Gilded Desires

Häromveckan snubblade jag över den här paletten från Milani Cosmetics, och kunde inte stå emot den. Jag har länge varit sugen på att testa Milanis minipaletter Everyday Eyes och i synnerhet paletten Must Have Metallics, som har fått jättefina recensioner och ser otroligt fin ut på alla bilder jag sett. Och så sprang jag då på den här skönheten, Gilded Desires, som består av 12 ögonskuggor och två highlighters. Ögonskuggorna både matta och skimriga, och flera av nyanserna tycker jag liknar nyanser från Everyday Eyes-paletterna, i synnerhet Must Have Metallics. Jag klickade hem Gilded Desires omedelbart, och fick punga ut 398 kr. Eller lite mindre, för jag hade en rabattkod att utnyttja. Men fullpris är alltså 398 kr. Jag har inte testat eller ens swatchat alla skuggor än, men åtminstone de skimriga skuggorna har imponerat på mig redan vid första anblicken/swatchningen. Här ovan ser ni några av skuggorna swatchade. Beklagar att det är övervägande skimriga nyanser, men sådan är nu min natur att jag dras till det som blänker. Jag ska leka lite mer med den här paletten och återkomma med en eller ett par sminkningar inom kort. Gilded Desires säljs alltså i begränsad upplaga, men många av skuggorna liknar som sagt nyanser som finns i det ordinarie sortimentet, om du inte hinner eller vill haffa just den här. Paletten finns dock fortfarande att köpa, om du skulle vara sugen. Jag köpte mitt exemplar direkt hos distributören Colorsvibe, men jag har sett att den även finns hos exempelvis Nelly.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.