Testkör Gilded Desires

 Nu har jag testat Gilded Desires från Milani, och ja, jag ska erkänna att jag försökte trycka in så många skuggor som möjligt i en enda sminkning. Jag fick med hyfsat många och ingen av dem gjorde mig besviken. Ögonskuggorna är välpigmenterade, lätta att sudda och överhuvudtaget trevliga att jobba med. Jag fick lite nedfall, men inget jag inte kan leva med. De skimriga ögonskuggorna appliceras helst med fingret för bäst tryck.På läpparna har jag ett bärtonat flytande läppstift, och så duttade jag på samma ögonskugga som jag har mitt på ögonlocket. Jag ångrade det draget lite, för det blev inte så snyggt som jag hade tänkt mig, och det hade nog varit finare att ha en matt läpp som kontrast till allt bling på ögonen, men eftertankens kranka blekhet och så vidare. Vad ska man göra. Jag bryr mig inte om att skriva ut nyanser på ögonskuggorna, för jag är själv ganska ointresserad av vad märken väljer att kalla sina små färgkluttar, men undrar ni över något får ni gärna fråga så tar jag reda på det åt er. På ögonlocket valde jag i alla fall en underbar kakhibrungrön nyans som lite otippat blev en omedelbar favorit. Den placerade jag i inre och yttre ögonvrån och band ihop de båda sidorna med en tunn sträng i globlinjen. Mitt på ögonlocket valde jag en annan favorit, en fantastisk persikofärgad skugga med guldskimmer i. Jag tonade upp mot brynet med en mellanbrun skugga som jag sedan suddade med de ljusaste nyanserna i paletten. Sedan lade jag en mörkbrun kajal.Under ögat applicerade jag först den matta purpurfärgade skuggan, och ovan på den duttade jag den skimriga motsvarigheten. Här på bilden framstår den som mer roströd, men det är den alltså inte i verkligheten. I ögonvrån har jag den guldiga highlightern. Samtliga skuggor var lätta att jobba med, som sagt, och jag är imponerad både av pigmentering och konsistens på dessa skuggor. Det enda jag märkte var att den rosaskimriga skuggan fällde en hel den under dagen, alltså inte vid applicering, utan under dagens lopp. Det är inte helt ovanligt med den här typen av skimmer/folieögonskuggor, och jag hade dessutom inte grundat speciellt noggrant heller. Så nästa gång jag använder den (för det kommer bli fler gånger) kommer jag nog att applicera den på en klisterbas för bättre hållbarhet.

Jag sitter redan och fnular på vilka skuggor jag ska använda nästa gång. Kanske en mer dramatisk look med guld, brunt och rött? What say you?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.