Ljuv sommarsminkning med en fläkt av västanvind

Det är som att mitt användande av Enchanted Secrets-paletten från Linda Hallberg Cosmetics går i skov. När jag plockar fram den och använder någon av skuggorna får jag idéer om andra sminkningar jag vill göra med paletten, och så blir det några till sminkningar av bara farten. Här är en lite skirare sminkning som jag gjorde med rosaskimriga Zephyr duttad ovanpå en ljusgrönskimrig krämskugga (från H&M som inte finns att köpa längre).
 Resultaten blev en skir sminkning med vackra färgskiftningar som kändes väldigt somrig. På läpparna duttade jag ett tunt, tunt lager av Fab Orange  från Maybelline på läpparna och lade på ett skimrande läppglans ovanpå. Resultatet blev härliga sorbetläppar som passade perfekt till min t-shirt.Visste ni förresten att Zephyr, eller sefyr på svenska, har sitt ursprung i grekisk mytologi och betyder västanvind? I den grekiska mytologin hette den Zefyros och sades ta gestalten av en häst. Dagens kuriosa brought to you by Culture of Makeup!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.