Bronsig sminkning med Gilded Desires

Jag lekt lite mer med Gilded Desires från Milani, och den här gången blev det en bronsig och ganska klassisk sminkning. Jag sminkar mig sällan i brons och guldfärger av någon anledning, men med den här paletten har jag fått mersmak för den typen av sminkningar. Den bronsiga skuggan är otroligt fint pigmenterad och glider på som smör på huden nästan. Den har en jättefin lyster och är lätt att jobba med. De mörka skuggorna som jag har använt i globlinjen imponerade också. De är välpigmenterade och lätta att sudda, och dessutom sitter de kvar där de skar efter att man har suddat. Vissa ögonskuggor går ju upp i rök när man försöker att sudda ut dem, men inte dessa. Jag måste nog säga ändå att den här skuggan mycket väl kan vara årets kap.
 Ska jag säga vilka som däremot inte är lätta att jobba med? MIna ögonbryn! Jag har några strån som bara SKA peka nedåt, och ingen bryngel i världen kan hålla dem på rätt kurs. På läpparna har jag Red Carpet Red från Charlotte Tilbury, en av mina favoriter när det kommer till röda läppar. Jag får nästan alltid komplimanger när jag bär det här läppstiftet. Det får läpparna att se riktigt vita ut också. Jag har inte redigerat min bild för att göra tänderna vitare, utan det här är så som de ser ut tillsammans med Red Carpet Red. Jag gillar att köra en röd läpp tillsammans med en guldig/bronsig sminkning. Det känns som att de två hör ihop på något sätt. Vissa säger kanske att det är för mycket av allt, och till svar på det säger jag more is more.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.