Så sommarpreppar jag fötterna

Häromveckan fick jag hem lite roliga produkter för fossingarna, och gudarna ska veta att mina fötter behöver lite omsorg, så jag tog och gav dem en ordentlig pedikyr en kväll.
Jag började med att ta bort gammalt nagellack från naglarna, och sedan filade jag fötterna med den elektriska fotfilen Philips Pedi Advanced, som jag fick hem häromveckan. För mig som har tjock och envis hud på hälarna är bra att få lite elektrisk hjälp, för manuellt filande kan ta en halv evighet för mig. Den platta skivan gjorde det också lätt att punktbehandla mindre områden.Efter filandet stoppade jag ner fötterna i Foot and Toenail Mas Socks från Kiss, som innehåller ett mjukgörande serum för fötter och naglar. Det här är alltså inte en av de här exfolierande sockorna, utan en återfuktande och mjukgörande behandling. Sedan smorde jag in softening foot serum från Dermosil, som är ett återfuktande serum som också har en lätt exfolierande effekt. Jag fick det som pressprov för ett par år sedan, och sedan det tog slut har jag tänkt köpa en ny, och nu blev det äntligen av. Det här serumet ger bäst effekt med regelbunden användning, men redan efter första anvädningen känns fötterna lite mjukare.

Så det var min lilla sommarpedikyr. Efter den här behandlingen kändes fötterna betydligt mjukare än innan. Jag gav också händerna en omgång, och jag tänkte skriva om det lite senare.

1 tanke på “Så sommarpreppar jag fötterna

  1. Pingback: Sommarhjältar för torra fötter | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.