De bortglömda sminkningarnas arkiv

 Jag satt och gick igenom mina sminkbilder från den senaste tiden och hittade en sminkning som jag helt hade glömt bort att lägga upp här. Eftersom jag helt glömt bort att jag gjort sminkningen är det inte helt enkelt att dra mig till minnes vad jag har använt, men på ögonen tror jag att det är ett löst skimmerpigment från Palina, svept över hela ögonlocket. Jag har varit inne på enkla ögonsminkningar med en enda färg på sistone, tillsammans med en markerad frans- och vattenlinje.  På läpparna tror jag att jag har läppennan Pillow Talk från Charlotte Tilbury, toppad med ett läppglans. Av lystern i huden att döma tror jag att jag har använt Beauty Blur som primer.Inte så illa ihågkommet (gissat) ändå, för en sminkning som gjordes för flera veckor sedan, eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.