Mjuk cat eye-sminkning

 Jag har aldrig varit mycket för så kallade cat eye-sminkningar, dvs sminkningar där man drar ögonskuggan utåt och uppåt för att förlänga och lyfta ögat. Jag har alltid tyckt att det inte riktigt passar min personlighet på något sätt. Det kan vara supersnyggt på andra men jag tycker alltid att det ser lite hårt ut. Inte hårt som i hårdsminkad, utan hård som i tuff. Och många saker är jag men inte tuff. Jag är en stolt liten mes och kommer att fortsättat vara så länge jag lever.  Men nu är det ju ändå så att cat eye-sminkningar passar bra för oss med veckade ögonlock (hooded eyes), eftersom man drar ut ögonskuggan så att den även syns när man tittar rakt fram, vilket den inte alltid gör när man lägger ögonskuggan mitt på globlinjen. Så jag gjorde en lite mjukare variant av en cat eye-sminkning, och jag gillar det faktiskt. Yttervrårna på ögonen, som är ganska nedåtsluttande på mig, fick sig ett litet lyft. Hela ögat ser öppnare ut, inbillar jag mig, Vilda ögonbrynet säger hej. Och så här ser det ut när jag tittar upp. Ser ni så mjuk och vän jag ser ut? Inte tuff alls. Bara snäll. Ögonskuggorna jag har använt på ögonen är alla ifrån Milanis Gilded Desires-palett. Den paletten har blivit en riktig favorit de senaste veckorna. Otroligt mångsidig och snygg, med grym kvalitet på både matta och skimriga skuggor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.