Semestertider på bloggen

Som ni kanske har märkt har aktiviteten minskat både här och på mitt Instagramkonto. Jag har inte semester riktigt än, men i den här värmeböljan passar jag på att njuta av sommaren de stunder jag inte sitter framför datorn och jobbar. Jag hade tänkt bloggs som vanligt hela sommaren, men jag inser nu att jag nog faktiskt behöver vila. Det har varit en intensiv vår och jag är trött. Därför kommer jag att blogga endast i den utsträckning jag vill och orkar.

Jag har inga tidsinställda inlägg, och kommer att blogga när/om andan faller på. Det kan hända att det blir en del inlägg från mobilen (som detta) och bilder tagna med mobilkamera. Kanske skriver jag lite om några produkter som jag gillar lite extra i den här värmeböljan. Vi tar det lite som det kommer.

Jag hoppas att ni har det fint, var och hur ni än tillbringar sommaren. Vi hörs när vi hörs!

Kvigorna hälsar att ni ska ta det lugnt med solandet och använda SPF.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.