Sommartips: ACO Self Tanning Lotion

En lite otippad favorit den har sommaren har blivit ACO Self Tanning Lotion. Otippad enbart för att jag har testat en del riktigt bra brun-utan-sol-produkter på sistone, så jag trodde inte att denna skulle sticka ut i mängden. Men jag måste säga att den har imponerat på mig. Jag ska börja med att säga att det här inte är produkten som vill ha maximal effekt på en gång, för den här ger en ganska diskret färg som kan byggas upp om du använder den flera dagar på raken. Själv vill jag bara ha lite extra färg på benen, som är ett par nyanser ljusare än armar och dekolletage, och det jobbet utför den utmärkt på en applicering. Anledningen till att jag gillar den här så mycket är att jag fick ett så otroligt jämnt resultat. Jag har VM-guld i randig BUS-applicering, så döm om min förvåning när jag vaknade upp morgonen efter att ha använt den här och inte hade en enda rand. Visst, det är delvis en effekt av att effekten inte är riktigt så hardcore som andra BUS-produkter kan vara, men jag tror också att själva formulan är lätt att sprida ut jämnt. En del BUS-produkter kan jag nästan känna när jag applicerar dem att de greppar tag i vissa områden mer än andra. Mina ben är väldigt torra, och jag har testat alla knep under solen för att preppa dem så bra som möjligt innan BUS:ning, men resultatet blir nästan alltid ojämnt. Den här formulan är otroligt krämig och glider runt som smör på huden, vilket gör att jag hinner smörja ut den jämnt innan den sätter sig. Jag gissar att det som ACO kallar sitt ”triple moist complex” har något med saken att göra.

Baksidan av detta är att det tar ett tag innan produkten har sjunkit in i huden, så det här är inget jag skulle slänga på fem minuter innan jag ska iväg. Men det tycker jag det är värt. En annan nackdel är BUS-lukten, precis som i ACO:s bodylotion med BUS-effekt som jag har testat tidigare och gillat. Mig stör det inte nämnvärt, men om du är en av dem som hatar BUS-doft ska du veta att den är påtaglig i ACO:s Self Tanning Lotion.

En stor fördel är såklart priset, som med alla ACO:s produkter. För 119 kr får du en brun-utan-sol som är ganska foolproof, som passar både ansikte och kropp och som ger effekt efter fyra timmar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.