Enkel guldsminkning

 Det blir inte så mycket sminkat i värmeböljan, och de gånger jag sminkar mig blir det enkla och snabba sminkningar. Här har jag använt en enda ögonskugga, här guldfärgade Desire for Gold från Milanis Gilded Desires-palett. Den glider på som flytande guld, formulan är otroligt pigmenterad och rik. Jag duttade bara på lite snabbt med fingrarna, drog på lite mascara och så fick det vara bra. Jag gillar kombinationen av guld och orange, särskilt när jag har lite färg i ansiktet. Här Fab Orange från Maybelline, som är min absoluta favorit när det gäller orangea läpprodukter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.