En sällsynt sommarsminkning

 Jag har sminkat mig extremt lite de senaste veckorna. Det beror givetvis till stor del på värmen, men också på att jag inte har något bra ställe att fota mina sminkningar på här i föräldrahemmet. Det är lustigt, med tanke på att det är ett stort hus med fönster i alla riktningar, men jag lyckas inte få till bra ljus nånstans. Eller så beror det kanske helt enkelt på att jag är ovan vid ljusförhållanden och inte bemästrar fotokonsten tillräckligt bra för att anpassa mig. Kan ha något med saken att göra. Här är i alla fall en sminkning i en lite rostig ton som jag gjorde häromdagen. Jag har återigen använt Gilded Desires från Milano Cosmetics. Det var nästan den enda ögonskuggepalett jag tog med mig, och faktiskt har jag inte känt att jag behövt mer heller. Den är så mångsidig och användbar att jag känner mig helt tillfreds med att hålla mig till den i ett par veckor till.Här är sminkningen i dess helhet. Jag matchade ögonsminkningen med en lätt bas och neutrala läppar. Önskar så här i efterhand att jag hade valt en lite varmare ton på läpparna, men men.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.