Tre semestersminkningar

 Antalet gånger jag har brytt mig om att sminka mig hittills på semestern har varit få, men när jag väl gör det är det ett fåtal produkter jag förlitar mig på. Basen är Dior Backstage Face & Body, och rouge/bronzer/highlighter kommer från den enda ansiktspalett jag tog med mig, nämligen Surreal Light från Hourglass. På brynen har jag enbart bryngel från Idun. Ögonskuggan hålls enkel och är för det mesta från Gilded Desires-paletten från milano. På läpparna har jag antingen Retro Red från Kiss NY Professional, som på bilden ovan, eller Fab Orange från Maybelline, som på bilderna nedan. Här är ett exempel på när jag har använt Fab Orange. Här har jag förresten inget annat än läppstift, mascara och lite bronzer på mig.Här har jag duttat på Fab Orange med fingrarna och dragit ett läppglans ovanpå. Mycket möjligt att detta är min favoritkombo för läpparna just nu.

Så, det var mina semestersminkningarna. Okomplicerade, repetitiva och oambitiösa men ändå ganska härliga – ungefär som mina dagar har varit den här semestern.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.