Apoliva Argan & Almond Oil

Hejsan! Jag försvann ett tag, som ni kanske har märkt. Anledningen stavas semester och värmebölja. Jag är inne på sista semesterveckan och kom tillbaka till Stockholm för några dagar sedan. Här är det så varmt och fuktigt att jag inte riktigt funkar som jag ska. Varken kroppen eller hjärnan orkar med den här värmen och då är det svårt att skriva något vettigt.

Men jag tänkte i alla fall titta in och säga hej och tipsa om ett budgetkap som jag lade vantarna på strax före semestern, nämligen Apolivas kroppsolja med mandelolja, arganolja och aprikosolja. Den doftar ljuvligt och är ett budgetalternativ för dig som suktat efter L’Occitanes mandelolja men tyckt att 350 kr för 100 ml är för dyrt. Apoliva Argan & Almond Oil doftar inte direkt likadant som L’Occitanes olja, eftersom den har en annorlunda oljeblandning, men det är samma typ av varma, mysiga doft som jag gillar så mycket, med mandeloljan som bas. Dessutom behöver du bara betala 99 kr för 150 ml. Förpackningen är måhända inte lika lyxig som L’Occitanes motsvarighet, men den är stilren och snygg och dessutom betydligt enklare att använda. En praktisk pump i stället för en sprejkonstruktion som lätt blir svårmanövrerad för oljekladdiga händer.

Jag är inte helt säker på om den här oljan säljs i begränsad upplaga för säsongen, eller om den är en del av det ordinarie sortimentet. Jag tänker nog köpa på mig en backup för säkerhets skull. Och en handtvål med samma doft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.