Jag sminkar mig igen!

Nu när temperaturerna har återgått till lite mer normala sommartemperaturer orkar jag med att sminka mig så smått igen. Här har jag kombinerat min favoritskugga från Milani Gilded Desires-paletten (förlåt att jag tjatar om den, men jag tycker om den så mycket!), nämligen roséguldfärgade Most covet rosé. Jag lade den på hela ögonlocket och lade en mörkgrön ögonskugga i globlinjen. Jag gillar kombinationen av roséguld/persikotoner kombinerat med mossgrönt. Som alltid vandrar skimmerskuggan upp i globlinjen på mina veckade ögonlock, trots glitterprimer, men här tycker jag inte att det gör något, eftersom det ger en lite mjukare övergång mellan den ljust skimriga och den matta, mörka skuggan.
På läpparna har jag en blandning av L’Oréals Color Riche Shine i nyansen #mlbb och Charlotte Tilburys Bond Girl.

Till basen har jag använt Lumenes Instant Glow Beauty Serum som foundation, Hourglass Veil Retouch Fluid som concealer och Vita Liberata Trystal minerals som bronzer. Rouget har fallit i glömska, tyvärr. Highlightern (som inte syns så bra på bilderna) är Highlight of the day från Gilded Desires-paletten. Kanske sommarens finaste bronzer? Påminner om Hustla Baby från Fenty, bara aningen mörkare och lite mer pigmenterad.

1 tanke på “Jag sminkar mig igen!

  1. Pingback: Sminkning med Cocoa Blend från Zoeva | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.