Linda Hallberg Cosmetics – Fantastick Goldstone

Jag vet att det finns tvåtusen blogginlägg om Linda Hallbergs nylansering Fantastick redan, men eftersom jag nu har köpt ett av stiften och testat det tänkte jag ändå skriva ner mina tankar och se till att vi kommer upp i tvåtusenett inlägg.

Det är sällan jag bryr mig om att dokumentera förpackningar, men i det här fallet tyckte jag att det var mödan värt, eftersom Linda Hallberg Cosmetics är så duktiga på förpackningar och har gjort ett superfint jobb även med Fantastick.Jag valde att köpa nyansen Goldstone efter att ha sett swatches och sminkningar med de olika nyanserna av Fantastick. Det kändes som en nyans som skulle passa fint till min hudton och bli en fin, neutral färg på läpparna. Goldstone är en varmtonad rosa med skir täckning och glansig finish. Formulan är återfuktande och bekväm på huden, och innehåller dessutom SPF 15, vilket fler märken borde ta efter.Vi börjar med en bild på mitt ansikte där jag har lagt bas men inte har något rouge eller läppstift. Läpparna är dock lite stainade efter ett läppstift jag burit tidigare.Här har jag applicerat Goldstone på kinder och läppar. Jag har även applicerat lite highlighter på kindbenen, så skimret på kindens högsta punkt kommer från den. Men Fantastick ger en fin lyster i sig, tack vare den återfuktande formulan och den lite glansiga finishen. Här nedan ser ni den färdiga sminkningen med Goldstone på kinder och läppar.Så vad tycker jag? Jag gillar ju en bas med mycket lyster och använder gärna krämrouge för att uppnå det, så jag är ju redan positivt inställd till konceptet, så att säga. Färgen passar mig alldeles utmärkt, den smälter fint in i huden och ger ett jämnt resultat. Om du applicerar med lätt hand får du ett skirt resultat, men som med de flesta av Linda Hallbergs produkter kan du bygga upp täckningen för att få mer intensitet om du vill. Jag gillar dock det skira resultatet på kinderna.

Som läppstift var jag lite mer tveksam till konceptet, eftersom jag tycker att krämiga och skira läppstift ofta ser lite mjäkiga ut på mina läppar. Jag är inte en sån som måste ha jättematt och superpigmenterat, men krämiga och skira läppstift brukar inte vara någon favorit hos mig. Det känns som om läpparna tappar sin kontur på något sätt. Men jag gillar Goldstone, faktiskt. Det är tillräckligt pigmenterat för att ge läpparna en tydlig form, samtidigt som det har ett naturligt och lätt resultat som jag gillar. Finshen är dessutom precis lagom. Precis som många andra har jag börjat röra mig lite från de helmatta läppstiften, men jag är ännu inget stort fan av jätteglansiga läppar, utan vill hellre ha något mittemellan. Jag gillar inte ordet ”juicy”, men det beskriver ganska bra vilken typ av effekt jag är ute efter, och den effekten får jag med Fantastick. Goldstone kommer nog att användas flitigt av mig i höst – den här typen av återfuktande formula passar alldeles utmärkt när det torra, kalla klimatet kommer tillbaka.

Fantastick kostar 199 kr och säljs på Kicks.

2 tankar på “Linda Hallberg Cosmetics – Fantastick Goldstone

  1. Har köpt detta men inte hunnit testa än! Inte min typ av läppstift heller egentligen men hoppas på lite ”my lips but better” känsla som kanske passar bra på jobbet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.