Sminkning med Cocoa Blend från Zoeva

Jag tänkte att jag skulle ge er en liten paus från Gilded Desires, som jag har använt i ungefär varenda sminkning den senaste månaden (kanske till och med månaderna). Så jag rotade fram en annan palett, nämligen Cocoa Blend från Zoeva, som jag köpte i våras. Den går i varmt bruna och lila toner, och jag gillar den jättemycket.
Här har jag använt Warm notes på den inre halvan av ögonlocket, och olika bruna nyanser på den yttre delen. Det är intressant att se hur Warm notes beter sig när man tittar på den från olika vinklar. Här ser den varmt brun ut, men tittar vi från det andra hållet, ser vi något annat …Från den här vinkeln ser ögonskugan helt annorlunda ut. Nu kommer de röda/lila tonerna fram, helt plötsligt.På läpparna körde jag en favorit i repris från min senaste sminkning, nämligen Bond Girl från Charlotte Tilbury, och #mlbb från L’Oréal Paris. Bronzern är Saffron Sun från Estée Lauders samarbete med Victoria Beckham, och highlightern är Fenty Beautys Hustla Baby.

2 tankar på “Sminkning med Cocoa Blend från Zoeva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.