Armani Lip Magnet – Tangerine och Vibrato

Det flytande läppstiftet Lip Magnet från Giorgio Armani Beauty är en av mina absoluta favoriter i läppväg. Det är jämnt och rikt pigmenterat, har en tunn och lätt konsistens och torkar inte ut läpparna. Jag har aldrig varit särskilt förtjust i matta, flytande läppstift som sitter som berget och sedan flagar av. Det här är något helt annat. Det är mjukt och smidigt på läpparna och nöts av fint. Kanske något fortare än andra flytande läppstift, jag vet inte, eftersom jag sällan använder några andra varianter. På mig håller det i alla fall en hel dag utan problem. Nu har jag köpt ett par nya nyanser, som jag tänkte skulle bli fina till höst. Det är orangefärgade Tangerine (300) och oxblodsfärgade Vibrato (403). Här ser ni Vibrato och Tangerine swatchade på handen. Vibrato ser lite flammig ut på bilden, men det är nog bara en slarvig swatch, för på läpparna går den på jämnt och fint. Tangerine känns något tunnare i konsistensen och ser lite flammigare ut, men det går att jobba upp en jämn täckning. Vibrato tror jag kommer att bli hur fin som helst på egen hand, medan jag nog kommer att använda Tangerine med en läppenna, för att rama in den lite ljusare och grällare färgen. Svårt att förklara, men jag ska göra en sminkning och visa hur jag menar i alla fall. Rent formulamässigt kan jag i alla fall varmt rekommendera Lip Magnet om du är villig att göra en liten investering. Dessa kostar nämligen 360 kr styck, så billiga är de inte. Den här gången passade jag på när det var ett erbjudande, så jag skulle slippa att betala fullt pris.

3 tankar på “Armani Lip Magnet – Tangerine och Vibrato

  1. Pingback: Full face of first impressions | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.