Höstens snyggaste nagelkollektion?

Jag tänkte att vi skulle ta och titta på höstkollektionen Like an artist från Depend, som jag skulle tippa är årets snyggast höstkollektion. Den är inspirerad av Picassos grafiska konst, och färgsättningen är helt fenomenal. Det finns allt från ljusa, smutsiga pasteller till nästan-svarta blå, grå, röda och bruna nyanser. Däremellan har vi en del vackra färgklickar i t.ex. senapsgult, grönt och tegelrött.Formulan är deras 02-formula, som ska släppa igenom mer syre till nageln och på så sätt vara skonsammare. Jag gillar den idén, eftersom mina naglar behöver all hjälp de kan få i form av skonsamma och vårdande produkter. Här nedan har jag lackat mina naglar med fyra av lacken. På vänster hand har jag mixat senapsguld och smutsigt grått.Och på högerhanden har jag mixat beige och grön. Jag gillar båda färgkombinationerna men är redan sugen att ta av mig den här manikyren och leka loss med några av de andra färgerna. Så mycket gillar jag den här kollektionen!

Lacken kommer att finnas i butik från och med vecka 35 (dvs veckan som kommer), och de kostar 29 kr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.