Dagens sminkning – Vibrato

Glad måndag! Jag tänkte att vi skulle kika på en sminkning jag gjort med ett av mina nya Lip Magnet-läppstift. Den här gången har jag testat nyansen Vibrato. Det är en rik, bärig nyans som jag nog kommer att använda flitigt under hösten. Jag tycker såklart att man kan använda alla typer av färger året runt, och jag använder gärna pasteller på hösten och oxblodsrött i maj. Samtidigt ska jag inte förneka att jag ofta dras till lite jordiga, murriga och bäriga nyanser på läpparna till hösten.På ögonen har jag hållit det ganska naturligt. Jag svepte lite olika bruna nyanser i globlinjen och duttade en aprikosskimrig nyans från Anastasia Beverly Hills-paletten Aurora på ögonlocket.Nyansen från Aurora-paletten har ett vackert rosa skimmer som inte alls syns på bild. Ni får ta mig på orden, helt enkelt.Basen har jag blandat ihop av Vita Liberatas Beauty Blur och Hourglass Veil Fluid Makeup, efter tips från Hilde. Det är en så himla fin kombination som gör sig fint både på bild och i verkligheten. Huden ser jämn och slät ut, men får samtidigt en fin lyster. Dessutom syns fortfarande lite av hudens struktur och färgvariationer, dvs mina pigmentfläckar/fräknar och mina porer. Jag föredrar den här kombon framför Estée Lauders Double Wear, som blev snygg på bild men såg ganska kakig ut i spegeln.

2 tankar på “Dagens sminkning – Vibrato

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.