Dagens läppar: Love Liberty

En av mina favoritserier när det kommer till läppstift är Charlotte Tilburys Matte Revolution. De är mjuka och sköna på läpparna och matta utan att kännas tjocka och torra på läpparna. De kan vara lite svåra att få jämna när man applicerar dem direkt från hylsan, men jag föredrar ändå att applicera dem genom att dutta på dem lite slarvigt med fingrarna för en stainad effekt, eller tillsammans med en läppenna, för ett mer täckande resultat. En av mina favoritnyaner är Love Liberty, som är en mörkt bärig rosa nyans.Här har jag använt den tillsammans med läppennan Greta från Idun Minerals.På ögonen har jag hållit det enkelt. Bara tagit en ljus, skimrig skugga och ramat in den med en kall, lite mörkare skugga i globlinjen. 

2 tankar på “Dagens läppar: Love Liberty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.