Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glass

Nu har även jag testat nysläppta Infinity Glass från Linda Hallberg Cosmetics och använt den på ett par olika sätt. Infinity Glass är som alla LH-produkter multifuktionell och kan användas lite varhelst man vill det. Dessutom är det säkert för användning på ögonen, vilket jag uppskattar. Jag gillar att slänga på ett glans på ögonen ovanför vissa sminkningar, men att smacka på t.ex. ett genomskinligt läppglans funkar inte alltid, eftersom jag har känslig ögon och ofta reagerar på sådant som inte är specifikt utformat för att vara skonsamt mot ögonen.Många verkar tycka att glossiga ögon är ett sånt fashion statement att det känns lite läskigt, så jag tänkte visa hur glossiga ögon kan göras lite ”snällare”. Ingen av de två looker jag ska visa upp är speciellt extrem eller avantgarde, men särskilt den ena är väldigt enkel och lättburen.

Här nedan har jag gjort en monokrom look med samma färg (inte samma produkt, men en enhetlig färgskala) på ögon, kinder och läppar. Jag har duttat Infinity Glass på ögonlock, kindben och ovanpå mitt läppstift.Så här ser det ut på nära håll:På nästa bild har jag tagit bort färgen på ögonen och bara använt Infinity Glass. Det är faktiskt snäppet snyggare tycker jag. Det är så himla snyggt i sig själv det här glanset! Dessutom slipper man dilemmat med att den underliggande färgen lägger sig i veck, om man nu tycker att det är ett dilemma. Jag vet att kladdig ögonskugga som har lagt sig i veck är en ganska populär look i sin egen rätt, och jag tycker också att det är snyggt. Men gillar man inte det kan man köra på heltransparent istället. Då syns det ju inte om produkten lägger sig i veck. Så här ser det alltså ut på nära håll. Och så här ser det ut om man zoomar ut lite. Glansen syns, men är väldigt subtil.

Summan av kardemumman är att jag gillar Infinity Glass jättemycket, och har en massa idéer på vad jag skulle kunna göra med det. Jag ser verkligen fram emot att leka mer med glansiga looker i höst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.