Viva la Diva Move Me Jungle Eyeshadow Kit

Ögonskuggspalette Move Me Jungle Eyeshadow Kit såg jag för första gången för något år sedan, hos Killer Colours, närmare bestämt. Det var inte någon hajpad palett, vad jag kommer ihåg, men minns att jag såg färgerna och hur de swatchade och tänkte, den här måste jag ha. Och sen glömde jag bort det, som med så mycket annat. Men när jag nätshoppade häromveckan snubblade jag över den igen, dessutom till rabatterat pris, så då kunde jag inte stå emot. Vi kan ju börja med att konstatera att Move Me Jungle Eyeshadow Kit kostar 169 kronor i fullpris, så med 20 procents rabatt blev det så billigt att det nästan kändes oanständigt. För den här paletten håller en kvalitet som många betydligt dyrare paletter inte kommer upp i. Skuggorna är rikt pigmenterade, mjuka, men inte för mjuka så att de rasar ihop när man stoppar penseln i dem, och så är de lätta att jobba med. Kolla den här färgskalan! Så himla fina färger nu till hösten, eller när som helst på året, faktiskt. Ska jag säga något om färgsättningen är det väl att jag saknar en riktigt mörk, matt brun skugga, och en övergångskugga. Sådana färger har jag dock ett överflöd av i andra paletter, och jag har kommit över det här med att en palett ska fylla precis alla funktioner. Så himla jobbigt är det inte att öppna en till palett och använda en övergångsskugga från den. Dock är den här väldigt resevänlig, så hade den innehållit en matt brunsvart skugga och en övergångsskugga hade jag verkligen inte behövt något annat för exempelvis en weekendresa. Jag har swatchat samtliga färger utom de två ljusaste, eftersom de är den typen av basskuggor som inte syns på min hudton ändå.I den här sminkningen har jag använt olivfärgade skimmerskuggan Ecuador på större delen av ögonlocket och ramat in den med den kallt mörkbruna skuggan Barbados. Den är inte helt matt, men skimret är tillräckligt sparsamt för att det ska gå att skapa djup i sminkningen. I inre ögonvrån har jag använt ljust taupefärgade Venezuela, som har ett fint skimmer. Som bas har jag förresten använt Wonder Pearls, en mineralfoundation som jag testade för något år sedan, och sedan glömde av lite. Det är så fint på huden och ger så himla snygg lyster. Här kan vi snacka om filtereffekt.Vi tar en närbild på ögonen också, bara för att. Jag gillar verkligen hur dessa två färger ser ut ihop. Så himla fin färgkombination! Och kolla in skimret på bilden nedan! Jag håller redan på och komponerar en massa olika looker som jag vill göra med den här paletten. Den klargröna ögonskuggan står helt klart på tur!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.