Davines Detoxifying Scrub Shampoo – recension

För ett par månader sedan skrev jag om att jag hade börjat testa det exfolierande schampot Detoxifying Scrup Shampoo från Davines. Det första intrycket då var gott, och det intrycket har hållit i sig. Nu när jag har använt produkten i ett par månader kan jag ärligt säga att det här är ett av de schampon som har funkat bäst för min hårbotten någonsin. Om inte det bästa. Jag ska förklara varför.

Den största skillnaden när jag använder Detoxifying Scrub Shampoo är att jag inte behöver tvätta håret lika ofta. Alltså på riktigt kunde jag ibland tvätta håret mest för att jag tyckte att det började bli dags, snarare än för att håret kändes fett elle smutsigt. Jag brukar tvätta håret var tredje dag, och med detta klarade jag mig 4-5 dagar utan problem. Jag använde det här schampot i några veckor, sedan åkte jag på semester och packade inte med mig det här schampot. När jag använde andra schampon så märkte jag en enorm skillnad. Dels kliade min hårbotten mer, dels höll sig inte håret rent lika länge.

Visst kostar Detoxifying Scrub Shampoo en vacker slant (259 kr/250 ml), men när man lider av ständigt torr och kliande hårbotten kan vara mycket värt att slippa det obehaget. Om man har råd, förstås. Annars finns det billigare alternativ på apoteket som också har funkat ganska bra för mig, exempelvis produkterna för känslig hårbotten från ACO.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.