Dagens sminkning: Brazil + Tobago

Jag visade ju upp paletten Move Me Jungle från Viva la Diva häromdagen, och nu tänkte jag att vi skulle titta på en till sminkning som jag har gjort med paletten. Den här gången har jag använt brunskimriga Tobago på ögonlocket och gröna Brazil under ögat. I vattenlinjen och som bas för den gröna ögonskuggan har jag använt gröna pennan Calm Mood från Linda Hallberg Cosmetics.Jag har inte så mycket mer att säga idag. Mer än att jag tycker att du ska gå och rösta, om du inte redan har gjort det. Jag har aldrig varit så orolig för vår demokrati som jag är inför det här valet. Nu hjälps vi åt att hålla mörkret borta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.