Dags att flytta!

Hörrni, jag har en rolig nyhet att berätta. Från och med i dag bloggar jag nämligen hos Daisy Beauty! Det här är första gången jag flyttar bloggen sedan jag började blogga 2013, så det känns som ett stort steg. Jag hoppas att ni följer med till Daisy Beauty och läser min nya blogg! Bloggen kommer i stort sett att ha samma inriktning som förr – det är bara sammanhanget som är nytt. Men förhoppningsvis ska jag utvecklas och bli ännu bättre på det jag gör genom mitt bloggande på Daisy Beauty. Bara under Daisy Beautys medarbetarkonferens som jag fick vara med på i augusti lärde jag mig en massa nya saker.

Så, följ med mig nu så ses vi på Daisy Beauty!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.