PR och policy

Pressutskick
Vissa av de produkter som recenseras/visas upp här på bloggen är pressutskick. Om en produkt som förekommer på bloggen är ett pressutskick anges detta tydligt i inlägget. Om du representerar ett företag och vill skicka ut produkter för påseende går det bra att kontakta mig på cultureofmakeup@gmail.com. Observera dock att jag inte garanterar att de produkter som skickas till mig kommer att recenseras eller på annat sätt visas upp på bloggen. Mina recensioner utgår ALLTID  från mina personliga egna erfarenheter av produkten, oavsett om jag fått en vara som pressutskick eller köpt den för egna pengar. Mina omdömen om en produkt kan INTE köpas eller på annat sätt påverkas av tredje part. Alla produkter som recenseras på bloggen har testats grundligt innan omdöme ges.

Affiliateslänkar
I den här bloggen förekommer affiliates-länkar. Det innebär att om jag länkar till en produkt och du som konsument köper den varan via länken i mitt inlägg får jag en procentandel av inköpspriset. Jag märker ALLTID ut affiliates-länkar i enlighet med svenska pressetiska regler. Dessutom är det min filosofi att enbart samarbeta med företag som jag gärna och ofta handlar i från, och som jag sannolikt skulle ha länkat till även om inget affiliate-samarbete hade förekommit. Detta för att inte förstöra läsarnas upplevelse med till synes omotiverade och i värsta fall störande länkar.

Köpt innehåll
I den här bloggen förekommer inte köpta inlägg eller på annat sätt sponsrat innehåll. Mina ekonomiska samarbeten begränsas i dagsläget till affiliates-länkar (se ovan). Inlägg, recensioner eller annat innehåll i den här bloggen kan inte köpas för pengar. Smygreklam förekommer överhuvudtaget inte i den här bloggen.

Copyright
Jag har valt att inte vattenmärka mina bilder, eftersom jag ofta upplever vattenstämplar som störande i bilder. Majoriteten av de bilder som läggs upp här är dock mina, och jag har lagt ner mycket tid och energi på att få dem bra. Därför vill jag att du ber om lov och anger källa om du lånar bilder härifrån på samma sätt som jag alltid anger källa och länkar i de få fall jag lånar bilder/material från andra källor.

11 tankar på “PR och policy

 1. Pingback: Elemis Frangipani Monoi Body Oil* | Culture of make-up

 2. Pingback: Presenttips för män – hudvård för skonsam rakning | Culture of make-up

 3. Pingback: Paula’s choice Clinical Instant Calm Advanced Redness Relief* | Culture of make-up

 4. Pingback: bareMinerals Complexion rescue – recension* | Culture of make-up

 5. Pingback: bareMinerals Pop of Passion – recension* | Culture of make-up

 6. Pingback: Annorlunda midsommar | Culture of make-up

 7. Pingback: Tre som tog slut: Medik8, Garnier och GHD | Culture of make-up

 8. Pingback: Nytt från Kiss Professional New York | Culture of make-up

 9. Pingback: Kiss New York Professional Luxury Eye Crayon Bronze | Culture of make-up

 10. Pingback: Idun Minerals Magna Mascara | Culture of make-up

 11. Pingback: Midnattssol | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.